Lykke Lo hittar en strumpa

  • 99 kr

Lykke Lo har huggit ved i skogen hela dagen. På vägen hem hittar hon en färgglad strumpa. Vems kan den vara? Hon träffar flera djur efter vägen.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Lykke Lo har huggit ved i skogen hela dagen. På vägen hem hittar hon en färgglad strumpa. Vems kan den vara? Hon träffar flera djur efter vägen, men inget av dem saknar en strumpa.

"Lykke Lo hittar en strumpa är en bok som jag fyllt med allt som jag älskar; det lilla barnets funderingar, djur från våra skogar och massor med snö." 
Carina Kero Esberg, författare

_____________________________-

Tyckt av de som läst:
"Lykke Lo hittar en strumpa är en söt berättelse för de yngre barnen. Lykke Lo är ute i skogen och hugger ved och hittar en strumpa. Lykke Lo försöker hitta ägaren till strumpan till en början utan resultat men utanför Lykke Los hus sitter någon som är ledsen och fryser.
En berättelse om vänskap och om att ta hand om varandra! Illustrationerna är otroligt söta i ljusa färger. Skulle passa perfekt som tavla i ett barnrum."
Barnbokstips