Lindbergh - en äventyrlig berättelse om en flygande mus

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen nedan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. När den finns på hyllan igen kommer jag kontakta dig. Givetvis binder du inte upp dig att köpa produkten och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

I början av 1900-talet bor en liten, nyfiken mus i Hamburg. Hela dagarna tillbringar den vetgiriga musen på biblioteket med nosen djupt försjunken i böcker som handlar om människornas värld. Plötsligt en kväll när den lilla musen är på väg hem märker hon att det är något som har förändrats. Överallt därute lurar faror, musfällor och katter. Och inte en endaste mus syns till! Var kan de alla ha tagit vägen? Har de kanske flytt till Amerika? Den lilla musen bestämmer sig för att också ge sig av, men när hon kommer ner till hamnen vaktas fartygen av hungriga katter. Det måste finnas ett annat sätt att ta sig över Atlanten Och när den lilla musen samma kväll ser flygande fladdermöss vet hon precis hur!

Lindbergh är på ett plan en svindlande, spännande bilderbok om en liten mus flykt till Amerika, samtidigt är detta en fantastisk hyllning till flyget och flygets historia. Både barn och vuxna kommer att dras med i den engagerande texten och förtrollas av de makalöst vackra och tekniskt briljanta akvarellerna. Det här är en underbar berättelse om en liten mus som tog ett stort steg för flyget!

__________________________________________________

"Jag är mycket förtjust i boken. För barn från cirka sex år, och för alla barnsliga vuxna, passar nog boken allra bäst. Har man dessutom ett historieintresse är det ett ytterligare skäl att läsa boken. Riktigt härliga illustrationer som innefattar både detaljrika teckningar och måleriska stadsmiljöer och interiörer kompletterar den finstämda texten." Ulla-Britt, bibliotekarie på Stadsbiblioteket  

"Bokens illustrationer, jag säger bara åååå. Hur fin som helst!" Paula