Kurrans skatt

  • 149 kr

En dag hittar Kurran en alldeles speciell sak i skogen. Den är stor och glittrande och tung: En skatt! Men så börjar det att regna och skatten försvinner...

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

En dag hittar Kurran en alldeles speciell sak i skogen. Den är stor och glittrande och tung: En skatt! Men så börjar det att regna och skatten försvinner, eller har den bara förvandlats? En sagolik bilderbok av Lisa Moroni om att letandet kan vara en skatt i sig och att allt inte är som man tror.

Kurran och Pigan är bästa vänner. Idag ger de sig ut för att hitta något riktigt mumsigt i skogen där de bor.

Snart har Kurran nosat upp något alldeles extra. En riktig skatt! Men så tung den är! Och till råga på allt börjar det just att regna. Vad ska de nu göra? Då kommer de på att de kan gräva ner den.

Men när de kommer tillbaka för att hämta sin skatt är den borta. Inte i sin vildaste fantasi kan de föreställa sig vad som hänt med den. Det är bara att sätta igång att leta. De gräver och gräver - överallt gräver de. Medan de utforskar skogen träffar de många spännande djur som blir deras vänner. Och när de till slut hittar skatten visar den sig räcka till alla!

Lyxigt, matt omslag som gör att boken känns extra fin.

 _________________________________________________________________

Omdömen om boken:

"Helt underbar! Vi älskar böckerna om Kurran och pigan!! Kurrans skatt var den första och vi älskar den! Fantastiska illustrationer, ett lagom språk och en fin historia!"
Jessica

"Vackert illustrerad och lätt att leva sig in i. Varje sida är skapad med omsorg och full av detaljer. Min 4-åring älskar den!"
Läsare

"Fantastisk historia om vänskap, samarbete och skatter! Jättefina bilder och boken allt igenom är magisk. Välskrivet och genomtänkt och jag bara längtar efter Lisa Moronis nästa bok! Mästerligt!"
Natasja