Kärlekskungen

  • 149 kr

Den kärlekslösa Kärlekskungen snyftade och sa:- En värld utan kärlek är väl ingenting att ha?Hur låter en kärlekssång om kärleken är borta?

Den kärlekslösa Kärlekskungen snyftade och sa:
- En värld utan kärlek är väl ingenting att ha?
Hur låter en kärlekssång om kärleken är borta?
Och kärleksbreven utan kärlek blir nog väldigt korta.


Men precis när Kärlekskungen är redo att ge upp, får han höra ett klingande skratt ...
Det är Lyckoninjan! Långsamt får hon Kärlekskungen att förstå att kärleken inte kan dö - inte så länge det finns glädje kvar!
Tillsammans ser de till att både färgerna och kärleken kommer tillbaka, genom att kasta skrattsalvor, gräva smilgropar och sprida lyckorus.

En fin liten bok som påminner oss om hur viktigt det är att visa varandra kärlek.
Boken har en lyxig känsla med sträv yta på omslaget.

__________________________________________

Tyckt av de som läst

"Underbar bok! På en trottoarkant satt Kärlekskungen och grät. All hans kärlek hade tagit slut och färgerna i stan har tagit slut.
Kärlekskungen är en underbar liten bok om kärlek och att vara snäll. Det är ett väldigt fint och viktigt budskap i boken om att vi ska vara snälla mot varandra och visa kärlek. Lyckoninjans utmaning i slutet av boken har vi pratat mycket om, jättebra att den är med. Sonen tycker boken är jättebra, vi har läst den massa gånger om. Han gillar att alla färger kommer tillbaka och att kärleken hittar fram och allt blir fint till slut. Extra kul är det att boken är på rim, det gör att den får ett sånt fint flyt vid läsningen. Författarna är bra på det här, hoppas de förgyller vårt liv med fler barnböcker framöver. Kärlekskungen är en riktig guldklimp, böcker om kärlek kan vi aldrig få för mycket av!"
Villivonkansbooks

"Vi fick hem den här ljuvliga boken igår och läste den som godnattsaga - två gånger! Sedan pratade vi en lång stund om hur människor kan vara pusselbitar i varandras liv."
Västmanländskans bokblogg