Huset som vaknade

  • 149 kr

På kvällen när gubben Larson som vanligt har gått igenom huset och släckt ner rum för rum och dröjt sig kvar för att minnas sin fru och barn och deras liv.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

På kvällen när gubben Larson som vanligt har gått igenom huset och släckt ner rum för rum och dröjt sig kvar för att minnas sin fru och barn och deras liv i det gamla huset, knackar det plötsligt på dörren! En liten pojke med en mystisk kruka står utanför. Inte kan väl han, gubben Larson, ta hand om ett alldeles nysått frö? Och inte har han tid heller!

Huset som vaknade är en bilderbok där det bästa av svensk och polsk berättar- och bildkonst samsas!

En magisk saga av Martin Widmark

Bästsäljande författaren MARTIN WIDMARK har med LasseMaja och Nelly Rapp cementerat sin plats bredvid Astrid Lindgren som barnens favoritförfattare i svensk litteraturkanon. Med Huset som vaknade återvänder han till att skriva för de lite mindre barnen och för illustrationerna står den polska illustratören, Emilia Dziubak.

"Det här är ett av de där projekten som jag brinner för. Jag älskar när text och bild från olika kulturer och traditioner gifter sig i en och samma upplevelse." Martin Widmark


 _________________________________________________________________

Omdömen om boken:

"En av mina absoluta favoritbarnböcker, och som tur är en av barnens också. Berör flera av livets svåra ämnen på ett så fint sätt och har väckt mycket tankar och funderingar från mina treåringar. Älskar bilderna, älskar de andra två böckerna från denna duo också, och hoppas på fler!"
Elliara

"Dottern (4 år) bara älskar denna bok. Fantastisk berättelse som kan läsas om och om igen och underbara bilder som aldrig blir tråkiga att titta på."
Sara

"Vackra illustrationer och en gripande berättelse.
Jag köpte boken fär Emilia Dzubiaks illustrationer. Jag tycker hon är väldigt bra. Sen är berättelsen bra också. Men Emilia var alltså orsaken. :) Jag ger boken 5 för bildernas skull, 4 för berättelsen."
Henry