Gustav och Snåla glasstanten - Vinnare av Förskolebarnens litteraturpris 2020

  • 89 kr

En underbar bok om Gustav som älskar glass. Men varför får han så lite glass av den snåla glasstanten? Vinnare av Förskolebarnens litteraturpris 2020.

Gustav älskar glass. Så fort han får en slant över så spenderar han den på glass. Men han är lite sur på glasstanten eftersom hon alltid snålar med glassen. Den strut som Gustav får ser inte alls ut som den bild som finns på glasskioskens tak. Gustav bestämmer sig för att göra något åt saken.

Ålder: 3-6 år.

VINNARE AV FÖRSKOLEBARNENS LITTERATURPRIS 2020!
Förskolebarnens litteraturpris – ett pris där förskolebarnen röstar på sin favoritbok!

____________________________________________

Tyckt om boken:

"Har köpt den igen för att ge till en kollega, bilderna och handlingen är helt enkelt underbara. Har du inte läst den? Köp den direkt! ☺"
Matte

"En charmig berättelse med trevliga bilder! Gustav är finurlig i sina försök att köpa en lika stilig glass som den på reklamskylten. Även om det inte är de som får honom att lyckas kan väl berättelsen uppmuntra barn att inte ge upp utan pröva nya metoder när ett sätt inte fungerar."
Erik

"En fin och rolig barnbok. På min förskola gjorde personalen den som teater för flera år sedan - mycket uppskattat! Läs den och njut!"
ELSE-MARIE 

"Mycket rolig bok för små och stora! Finurlig, bra illustrationer och "gripande" berättelse. Vem gillar inte glass liksom? Rekommenderas verkligen."
Sara