Gittan och älgbrorsorna

  • 89 kr

En dag sitter några älgar i trappen, de får bli hennes brorsor. Men brorsorna är inte vad Gittan tänkt sig. De ritar mysko bilder, leker spindelmannen...

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

En dag sitter några älgar i trappen, de får bli hennes brorsor. Men brorsorna är inte vad Gittan tänkt sig. De ritar mysko bilder, leker spindelmannen, skriker efter popcorn och tittar på teve fast det inte är Bolibompa. Plötsligt märker Gittan att hon inte vill ha några brorsor längre.

Gittan är samma flicka som tidigare. Nyfiken, uppfinningsrik och en smula ensam. Hon är trött på att det är tyst i hennes rum och vill ha ett syskon. Ett litet, som får plats i en docksäng, eller en stor brorsa som spelar bråkig musik.

____________________________________________

Tyckt om boken:

"Genial bok, som många av Pia Lindenbaums böcker. Fantastisk magisk realism!."
Erik

"Vår kille tycker den här boken är fantastiskt roligt, han skrattar varje gång brorsorna säger att de vill gå och lägga sig i smöret. Den är fint tecknad, och historien är bra och rolig för oss vuxna också."
Sofia

"Lillkillen på 3½ år tycker boken är rolig. Han bläddrar mycket i den och berättar om bilderna som han ser."
Eva

"Ja, vad ska man skriva otroligt bra skriven och vilken fantasi. Både jag och mina barn älskade den här boken.
Man får följa Gittan i hennes så kallade vardag. Och den är inte som alla andras. Otrolig rolig, jag har två flickor som är i åldern 3 och 6 och jag är 34 och vi bara älskar den. Så den här rekommenderar jag verkligen!"
Hulda