Det snöar Björn

  • 99 kr

Möt Björn och Anka -två vänner som nästan aldrig är överens. Anka vill ut och leka i snön. Björn tycker att det är alldeles för kallt. Vem kommer vinna?

Dela

Möt Björn och Anka -två vänner som nästan aldrig är överens.

Anka vill ut och leka i snön. Björn tycker att det är alldeles för kallt. Kommer Anka att få sin vilja fram?

Det snöar, Björn är en dråplig historia om vänskap, fylld av skojfriska upptåg som lockar till många skratt, skapad av de prisbelönta barnboksmakarna Jory John, författare, och Benji Davies, illustratör.

JORY JOHN är amerikansk författare, redaktör och journalist som blivit prisad flertalet gånger, bland annat i New York Times och USA Today. Han skriver både barnböcker och romaner.

BENJI DAVIES är en brittisk illustratör, författare och animatör. Han bor i London med sin fru och dotter.

_____________________________________

Tyckt av de som läst:

"Mysiga högläsningsböcker med härligt färgglada och detaljrika bilderböcker som jag uppskattar då med kan läsa dem många gånger på olika sätt. Bilderna varierar från att täcka ett helt uppslag till mindre bilder som man nästan kan känna att de blir som i en serietidning. I Det snöar Björn, upptäcker Anka när han tittar ut genom fönstret, att det skett något konstigt under natten och han utbrister "Kära nå´n. Det har snöat! ...Och jag hörde det inte ens.Det måste ha varit tyst snö. (Anka) Anka lyckas få med Björn ut,men han har just badat och är så blöt och det slutar givetvis inte så bra... Jag är övertygad om att mina barnbarn kommer att älska de här och jag längtar verkligen att få samla dem i soffan och få läsa."
Bettan_bokprataren

"En bok om grannsämja, vänskap och snö i stora lass!
Vi får träffa Ankan som är en otroligt positiv typ medans hans granne Björn är precis tvärtom. Behöver jag påpeka svårigheterna med det?
Men trots allt så finns vännerna där för varandra när de behöver varandra som mest¿ Eller?
En bok jag varmt kan rekommendera; tycker mycket om illustrationerna!"
My_loved_books