Det hemska spökhuset - En bok för spökrädda

  • 89 kr

Det var en gång ett stort mörkt spökhus som låg långt inne i den mörka skogen. Där bodde hemska häxor, spöken, troll och två trollkarlar.

Det var en gång ett stort mörkt spökhus som låg långt inne i den mörka skogen. Där bodde hemska häxor, spöken, troll, två trollkarlar, några vilda lejon och en massa gröna slemmiga monster. Den lilla flickan gick vilse i den stora mörka skogen. Hon var ledsen, hungrig och trött när hon kom fram till huset

_____________________________

Tyckt om boken:
"Bästa boken! Jag tycker den här boken är fantastisk. Den handlar om en liten flicka som är ett dugg rädd för varken häxor, monster, lejon eller spöken. Min tre-åring älskar den här boken."
Annika

"Köpte boken till min 2,5 åring. Hon verkade gilla den. En bra bok som genom att ha med troll, spöken och häxor är lite spännande, men som samtidigt visar att man inte behöver vara rädd för dem. Är man modig och inte visar rädsla så visar det sig att monster i själva verket inte är så farliga. Jag hade dock önskat att illustrationerna hade varit lite mer "barnsliga" och roliga.."
Anna

"En rolig och spännande berättelse om en flicka som går vilse och hamnar i ett hiskeligt spökhus, men hur än häxorna, monstren och spökena försöker skrämma henne, så blir hon inte alls rädd. Den här boken gillade min fyraåring, och jag tycker det är roligt att få läsa om en stark och modig flicka. Bra förebild för andra små tjejer! Roliga illustrationer är det också."
Sara

"Väldigt spännande bok som i början kan verka lite otäck men ju längre man läser ju roligare blir den eftersom den lilla flickan inte förstår att hon ska vara rädd för alla spöken och häxor hur mycket de än anstränger sig. Bra läsning för mörkrädda barn som är kan se att man inte behöver vara rädd om man väljer att se allt på ett annat sätt. Härliga illustrationer."
Kristin