Godnatt alla djur

  • 89 kr

Bubblan och Pärlan ska sova i tält i natt. Det är så spännande! De har med sig varsin sovsäck och kudde, och Bubblan har med sig sin ficklampa. Tur, för det bör

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Bubblan och Pärlan ska sova i tält i natt. Det är så spännande! De har med sig varsin sovsäck och kudde, och Bubblan har med sig sin ficklampa. Tur, för det börjar bli mörkt där ute. Och nu tassar det utanför tältet... är det någon som vill komma in?

_________________________________

Tyckt om boken:

"Passar både små och stora barn. De små lär sig benämna olika djurarter. De lite äldre barnen lär sig empati. Bubblan o Pärlan lät ju alla djur komma in i tältet."
Inger

"My 20 months son loves this book, especially because he's now so much into animals. The text is great, the pictures are cute, great book to read before it's time to sleep."
Diana

"Jag läste boken många gånger när jag jobbade på dagis och nu fick mitt barnbarn den i julklapp. Hon älskar den. Enkel berättelse med igenkännande faktorn. En klassiker."
Carol

"En rolig saga som är bra och lätt att dramatisera med hjälp av rekvisita. Den har lästs många gånger och då även sittandes i ett tält."
Chichi

"Min dotter på två fullkomligen älskar denna bok. Inte helt ovanligt att den läses tre gånger vid nattning. Så jag rekommenderar den varmt."
M

Mitt barnbarn 2,5 år har älskat boken.
Vi har läst den så många gånger att hon kan den utantill. Det gjorde den mer attraktiv, för oss båda.
Lätt att illustrera med dockor och djur."
Mormor

"Fin bok som 2.5 åringen gillar att lyssna till på kvällen (gärna två gånger på raken!). Nu vet han precis vilka djur som kommer härnäst. Skulle kunna vara något längre."
Jess

"Spännande bok för barn som gärna vill testa äventyret att sova över i tält , men inte riktigt vågar. Roligt med alla djur som vill komma in i det trygga tältet, där barnen ligger i sina sovsäckar. Fina teckningar, man känner den välkomnande värmen, när djuren bjuds in i tältet."
Lisbeth

"Hög mysfaktor vid läggdags. Alla mina barn har gillat denna skarpt."
Åsa