Bäst i test : 199 tester för hemmabruk

  • 169 kr

Här är boken som låter dig skapa en hemmaversion av succéprogrammet ”Bäst i test”. Babbens lille assistent David Sundin bjuder på tester.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här är boken som låter dig skapa en hemmaversion av succéprogrammet ”Bäst i test”. Babbens lille assistent David Sundin bjuder på tester som kan utföras på allt från parmiddagar och jobbfester till barnkalas och bröllop! Liva upp familjens långa bil- och tågresa eller vilken tråkig sammankomst som helst med helt nya tester som Hålla handen-gömme, SMS-pingis, Fruktbyte, Framtidspicknick och Kiwigubbe. Jo, man tackar-tackar! Boken innehåller tester som kan utföras tillsammans i lag, mot varandra som i TV-programmet men även helt på egen hand. Dessutom: Anekdoter från inspelningarna av programmet, quiz, guide till att anordna den bästa Bäst i test-festen samt ett alldeles enastående förord av den allsmäktiga Babben Larsson. Din tid börjar nu!

__________________________

Tyckt av de som läst:

"Boken är underbar för varma sommarkvällar med familjen. Underhållande, spännande och riktigt klurig. Och ja, det här var en del av ett test. #54"
Räkan

"Varför titta på när man kan delta? Med den underhållande boken "Bäst i test - 199 tester för hemmabruk" har du ett recept på en underhållande kväll för hela familjen, resten av årets fredagar. Det blir skratt, det blir tårar och det bjuds även på en och annan räkmustasch. Boken är för alla, gammal som ung, polis som filbyter, fräknig som tandlös. Den innehåller påhittiga, gränslösa uppdrag som emellanåt kan kräver ett och annat detoram. Köp nu och låt dig bli underhållen."
Testaren

"Bäst i test - 199 tester för hemmabruk är en rolig bok som gavs ut 2021 som passar perfekt för familjens fredagskväll (eller vilken dag och tid som helst). Man hör verkligen att det är David Sundin (han med räkmustaschen) som har skrivit den. Den passar alla som gillar humor och utmaningar. Den passar alla från rörmokare till filbyter och brandmän. Det är kul att dom äntligen gjort en bok så man kan göra sitt eget bäst i test! Men tyvärr kan man inte göra alla test utan att riskera att man gör sönder boken.
Man vill bara skrika "DETORAM!" så bra den är."
Iask

"Fantasiskt roligt att kunna göra tester och uppdrag hemma. Ett måste om man gillar programmet bäst i test. Barnen älskar det! Rekommenderas varmt"
Michael

"Full av roliga utmaningar."
Anna L

"Roliga och fantasifulla hemmatester som ger många skratt. Mycket nöjd med köpet."
Erica