Korta sagor om djur

  • 129 kr

I denna förtjusande sagosamling finns sex lagom långa berättelser om olika djur, stora som små. Upptäck en värld full av söta och roliga karaktärer.

Dela

I denna förtjusande sagosamling finns sex lagom långa berättelser om olika djur, stora som små. Upptäck en värld full av söta och roliga karaktärer i dessa fint illustrerade historier. Sagorna passar perfekt att läsas vid läggdags, och alla kan hitta en ny favorit. Läs till exempel om enhörningen som lärde sig dansa, om björnungen som ger sig ut på sin första upptäcktsfärd och om kon som gillade att sjunga. Kryp ihop på en mysig plats, lägg er tillrätta och läs om modiga och snälla djur i dessa charmiga sagor som handlar om vänskap och om att finna sin inre styrka.

Boken har hela 160 sidor.

________________________________

Tyckt av de som läst:

"Mycket kärleksfull och fin bok. Den var otrolig mysig och fin att läsa! Både min dotter och jag har läst den. Jag har läst den som godnattsaga med. Vi älskar djur så den var perfekt. Men det enda var att det skulle varit fler berättelse i den, eftersom den var så mysig och gosig att läsa. Den var en mycket bra och prisvärd bok med innehållet och även omslaget gav en mysig och behaglig känsla och upplevelse!"
Josefin