Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst

  • 139 kr

En bok som krånglar ÄNNU mer och som bits och luras för att verkligen inte bli läst. Uppföljaren till David Sundins succé.

Dela

En bok som krånglar ÄNNU mer och som bits och luras för att verkligen inte bli läst. Uppföljaren till David Sundins succé ”Boken som inte ville bli läst” är såklart en bok som VERKLIGEN inte vill bli läst. Fylld med ännu mer mysig högläsning med stora mängder skratt. En hyllning till ordet, boken och den gemensamma läsningen. Den här boken tvingar läsaren att apa sig, klura på ett och annat samt säga snälla saker. Det kommer att bli svettigt, men det kommer att vara värt det!

”Boken som inte ville bli läst” blev årets mest sålda barnbok 2020 och nu kommer den och ”Boken som verkligen inte ville bli läst” att krångla med läsare på hela vår planet, då de översätts till över 25 språk!

Grafisk form samt färgläggning är gjord av Caroline Linhult

Historiska gravyrer från arkiven Getty & Shutterstock.

Vinnare av Adlibris-priset 2021

___________________________________

Tyckt av de som läst:

"Mycket rolig och spännande bok att läsa tillsammans med sitt barn. Det blir busigt och många skratt, fast man sitter stilla intill varandra och läser en bok :)
Min son läste förlagan till denna bok när han var 4-5 och nu läser vi denna då han är 5,5 år."
Linnea

"Väldigt uppskattad. Går lätt anpassa (hoppa över lite, ändra lite) även till yngre barn som inte har tålamod att leta nycklar ex."
N.E.

"Så rolig bok! Både för läsare och lyssnare!
Både vuxen och barn skrattar gott!
Denna kommer läsas många gånger... nu när boken "Boken som inte ville bli läst"är utsliten."
Åsa

"Rolig, barnen och jag skrattar massor. Vi har även läst första boken massvis med gånger så en uppföljare var uppskattat. Trots uppföljare något nytt än första boken. Barnen är mellan 4-6 år."
Gabriella

"Rolig interaktiv bok som gör att läsare och lyssnare aktiveras och får en trevlig och rolig stund tillsammans. Har du inte läst den? Gör det! Men var på gott och busigt humör för annars kommer du inte att förstå dess tjusning."
Magdalena

"Lika bra som boken innan! Favoritböckerna! Barnen älskar att boken är busig och att det är olika busigt beroende på vem som läser boken för dom. Varje gång boken tas fram så blir det en ny upplevelse!"
Danni

"En läsutmaning utan dess like! Man kämpar och skrattar sig igenom bokens samtliga utmaningar och när man tror det är dags att avsluta boken för att man närmar sig slutet av den så har man helt fel¿
Ett litet tips innan vi pratar om boken ovan är om du inte läst den förra boken som David skrev; "Boken som inte ville bli läst"; så gör det och gör det OMGÅENDE! Den är OTROLIG!
Om den förra boken är något motsträvig och inte vill bli läst har den här boken än mer taggarna utåt och vill VERKLIGEN INTE BLI LÄST! Var nästan hes efter att behövt skrikviska mig igenom en del av boken samtidigt som jag skulle försöka ställa om min stackars hjärna då en bokstav blev till någon annan¿.
Men det var Så kul att få läsa denna Fantastiska bok! Så hur mycket den än protesterar tänker jag läsa den en gång till!"
my.loved.books