Titta djur - Pekbok med bilder av Elsa Beskow

  • 119 kr

En pekbok med bilder ur Elsa Beskows fantastiska bildskatt. Möt de spännande djuren på gården och i skogen. Här finns kattungar och andra små djur.

En pekbok med bilder ur Elsa Beskows fantastiska bildskatt. Möt de spännande djuren på gården och i skogen. Här finns kattungar och små lamm, hundar, grodor, harar, ekorrar, en spejande uggla och en lufsande björn! "Titta djur!" är en pekbok i behändigt format, att titta i tillsammans eller för en nyfiken liten att hålla i själv. Tryckt på slitstark kartong som håller för många läsningar. Ett första steg in i Elsa Beskows sagovärld där det finns så mycket att upptäcka!

Boken har 16 sidor.

Elsa Beskow (1874-1953) barnboksdebuterade 1897 med "Sagan om den lilla, lilla gumman" och allt sedan dess har generationer av barn kunnat ta del av hennes fantasifulla skapande och leva sig in i bildernas underbara värld. Hennes verk är idag klassiker som inte bara tillhör vår kulturskatt utan också har inspirerat många efterföljande bilderboksskapare och illustratörer.

__________________________________

Tyckt av de som läst:

"Barnen och vuxna blir förälskade i de underbara bilderna, barnen kommer att vilja bläddra i boken om och om igen, och att lära sig vad olika djur heter."
En italiensk mamma från Milanotrakten

"Älskar de fina bilderna. Så härligt att få ge en sån fin bok till vårat barnbarn! Och hoppas att hon kan ge den vidare till sina barn som jag gjort!"
Maria