Knacka på! (hårdpapp)

  • 129 kr

Hundratusentals barn har knackat sig igenom Knacka på! Sedan utgivningsåret 1992 har Anna-Clara Tidholms bilderboksklassiker tryckts i otaliga upplagor.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Hundratusentals barn har knackat sig igenom Knacka på! Sedan utgivningsåret 1992 har Anna-Clara Tidholms interaktiva bilderboksklassiker Knacka på! tryckts i otaliga upplagor. Nu finns boken med hårda, knackvänliga sidor - perfekt för ivriga små händer.

28 sidor som tål lite tuffare tag.

______________________________________

Tyckt av de som läst:

"Knacka på! fick hela familjen att skratta och bläddra igen boken flera flera gånger redan vid första läsningen. Sedan har den läst ofta. Alltid lika spännande att se vem som finns bakom dörren också om man vet vem det är! En rolig bok!"
Milla

"Upprepning, knacka på alla dörrar. Vad finns bakom dörren? Många detaljer att samtala om. Bra att den finns att beställa med tjocka sidor."
Mallan

"Barnen på förskolan älskar den och likaså min dotter, rolig och enkel att bläddra igenom. Perfekt även till de minsta."
Jennifer

"Min 6 månaders tycker att boken är helfestlig med alla färger och figurer. Han blir helt vild när man visar honom den och ska "banka" på sidorna. Bra betyg!"
Kajsa

"Är på min topp tre lista över de absolut bästa barnböckerna till barn under tre år. Fyra åringen tycker fortfarande att det är roligt att knacka på dörrarna med de olika färgerna. Fin historia där man kommer omkring färgerna och kan också räkna djuren i de olika rummen. Rekommenderas!"
Sofie