Jan Lööfs bilderbok

  • 139 kr

Titta. Peka. Känn igen och hitta på. En stor bok full av saker, djur och människor för de minsta. Följ med Pelle och Matilda på en storslagen resa.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Titta. Peka. Känn igen och hitta på. En stor bok full av saker, djur och människor för de minsta.

Följ med Pelle och Matilda på en resa genom Jan Lööfs bildvärld. I denna stora pekbok finns många välkända figurer, men i helt nya sammanhang. Varje uppslag har ett eget tema, t. ex. musik eller cirkus och det finns mycket att upptäcka. Matilda och Pelle följer läsaren genom hela boken, men här finns ingen historia. Den här boken är bara till för att titta i. Och det vill man göra, om och om igen. Lääänge.

Jan Lööfs illustrationer är otroligt detaljerade och fungerar lika bra för pekboksbarn som för vetgiriga vuxna. Bokens stora format och lekvänliga utformande kittlar fantasin och tar läsaren med på ett äventyr som kan sluta vart som helst.

__________________________

Tyckt av de som läst:

"Som alla andra Jan Lööfs barnböcker är denna helt underbar! Barn älskar att hitta nya detaljer varje gång man läser och kurragömma-leken i slutet är helt underbar! Har gett mina barnbarn denna och de älskar den! En perfekt present från alla mor- och farmödrar!"
Marianne

"Köpte boken till en 5årig flykting-pojke. Vi tittar på bliderna, jag säger vad det heter på svenska. Han tycker det är kul, vi har det trevligt och han lär sig svenska ord. Så kan vi även hitta på egna historier med stöd av bilderna."
Barbro

"Det var roliga bilder. Min systerson tyckte om att titta i den. Det var lagom nivå för honom. Den är lämplig för barn som är 1-2 år gamla."
Emmy

"Vår familj älskar Jan Lööfs underbara bilder som sätter barnen fantasi i rörelse. En bok att bläddra i gång på gång......"
Britta

"Fantastiskt fin bilderbok för de minsta. Ingen text och tjocka blad som håller bra. A4-formatet och att det finns så mycket att titta på gör den perfekt att läsa tillsammans med barnet och peka och lära in nya ord och uttryck."
Josefin

"Bilderbok av Jan Lööf som även små barn kan titta på - riktigt bra! Härlig present att ge bort till barnbarn."
Mormor

"Kanonbok för vår ettåring. Stor med tjocka sidor som är enkel att bläddra mellan och dessutom massor av spännande bilder"
Oscar