Allt fantastiskt du kan bli

  • 149 kr

Aldrig föruthar just du funnits till. Ungen min, hjärtat mitt, Bli den du vill! Emily Winfield Martin har med Allt fantastiskt du kan bli skapat en klassiker.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Aldrig förut
har just du funnits till.
Ungen min, hjärtat mitt,
Bli den du vill!


Emily Winfield Martin har med Allt fantastiskt du kan bli skapat en bilderbok i samma anda som Gissa hur
mycket jag tycker om dig
. Det är en magisk bilderboksupplevelse att dela med små barn, på rimmad vers med lite gammaldags mjukt pastelliga toner i bilderna som målar upp scener av hur barnets framtid skulle kunna bli.
Det är en inkluderande värld där allt är möjligt för barnet att drömma sig till: doktor, superhjälte, musiker ... Här finns något för alla!
Lena Sjöberg står för den svenska tolkningen och har på pricken fångat originaltexten. Hon är en av Sveriges mest älskade barnbokspoeter. Hon har skrivit bland annat Augustprisvinnaren Tänk om... och den hyllade Under ett rabarberblad.
Boken har sålt i över 270 000 exemplar i USA och legat 52 veckor på New York Times Bestseller List.

____________________________________________
Tyckt av de som läst:
"Det är en jättefin bok! Både texten och bilderna är underbara! Det är den bästa barnboken vi läst, en klar favorit!"
Ida

"Att bli något behöver inte alltid vara detsamma som att skaffa sig ett yrke, visar det sig. Nej, Allt fantastiskt du kan bli fokuserar minst lika mycket på vad en människa kan göra för andra, eller vad du kan uppleva och skapa i världen, som vad du kan arbeta med"
Anna, Dagensbok.com