Universum - Målarbok

  • 199 kr

Varmt välkommen till Maria Trolles universum en plats full av häpnadsväckande varelser och bländande natur. Följ med på en resa genom grönskande ängar.

Dela

Varmt välkommen till Maria Trolles universum en plats full av häpnadsväckande varelser och bländande natur. Följ med på en resa genom grönskande ängar och blommande trädgårdar där varje hörn gömmer ett nytt äventyr.

Nu firar Maria Trolle 10-årsjubileum och släpper i samband med det en samlingsvolym med sina mest efterfrågade och populära illustrationer. Från motiv som är out of print till helt nyskapade bilder är det en perfekt utgåva för både gamla och nya målarboksentusiaster. I boken hittas naturligtvis även ett register över alla växter, fågelarter och djur som förekommer i motiven. Ett populärt inslag för alla trogna läsare.

UNIVERSUM är ett samlingsverk fylld till brädden med favoriter från Maria Trolles tidigare målarböcker, samtidigt som den kompletteras med 22 helt nya motiv. Här kan gamla och nya coloristas återupptäcka motiv från Blomstermandala, Vivi söker en vän, Skymningstimman, Botanicum, Flora, Luna och Måndalen.

Maria Trolle är en världsberömd grafisk formgivare och illustratör. Hennes stora trädgårdsintresse går som en grön tråd igenom hennes konstnärskap, med växter och blommor som naturliga motiv och då gärna från hennes egen trädgård.

_____________________________

Tyckt av de som läst:

"Bästa målarboken! Varierande, mysiga motiv med inte alltför små detaljer."
TIna

"Alla hennes målarböcker är trevliga."
Marianne