Superkluriga Aktivitetsboken

  • 99 kr

Kasta dig över den här kluriga pysselboken och knäck koder i spionskolan, klura över nya bildsudoku och läs kartorna noga så de kan leda dig till skatten.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Kasta dig över den här kluriga pysselboken och knäck koder i spionskolan, klura över nya bildsudoku och läs kartorna noga så de kan leda dig till piratens skattkista.

Det finns roliga bilder till varje aktivitet och teman som husdjur, stranden och monster gör att boken blir en riktigt spännande historia. Börja nu och se om du kan få syn på den lila fisken på framsidan?

Här finns många Finn fem fel, Ordlekar och Hitta rätt i labyrinten med hjälp av matematik. Här ska du titta på bilder och sen svara på frågor om vad du kommer ihåg och mycket, mycket mer.

Troligen passar boken barn mellan ca 6-10 år.

Innehåller hela 208 sidor!