Alice i Underlandet - Läs, Lyssna, Måla

  • 69 kr
  • 49 kr

Målarbok med den klassiska sagan om Alice i underlandet. Nu kan barnen själva färglägga sin saga och sedan kan man läsa den tillsammans och titta på bilderna.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

En rolig kombination av saga och målarbok.

Det här är lite som gamla tiders kasettband där det var en röst som sa "När du hör det här ljudet, vet du att det är dags att vända blad...".

Målarbok med den klassiska sagan om Alice i underlandet. Nu kan barnen själva färglägga sin saga och sedan kan man läsa den tillsammans och titta på barnens bilder. Eller så väljer man att lyssna på Staffan Götestams fantastiska inläsning, om och om igen. En målarbok att behålla!

I målarboken finns både sagotexten samt hänvisning till Staffan Götesams inläsning av sagan så att man kan lyssna till historien samtidigt som man färglägger bilderna. 

Inläsningen finns hos streamingtjänster och Spotify.