Montera ihop ditt gratulationskort - Födelsedag (Fraktfritt)

  • 69 kr

Här finns pyssel och gratulationskort i ett. Du skickar pysslet platt, i det medföljande kuvertet. Mottagaren monterar sedan ihop den lilla scenen.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Här finns pyssel och gratulationskort i ett. 

Du skickar pysslet platt, i det medföljande kuvertet. Mottagaren monterar sedan ihop den lilla scenen med djuren som önskar grattis på födelsedagen.

Mottagaren byter loss delarna och sätter fast dem enligt de numrerade instruktionerna. 

Du ska skriva din hälsning på baksidan av figurerna.

Figurerna har grafik på ena sidan. Baksidan är naturfärgad papp.

Tillverkad av 100 % kartong i Tyskland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee