Lösenordsbok

  • 149 kr

Bok för alla dina lösenord! När våra digitala liv blir allt mer komplicerade, blir ibland de enklaste verktygen ännu mer värdefulla.

Dela

Här finns en bok för alla dina lösenord!

När våra digitala liv blir allt mer komplicerade, blir ibland de enklaste verktygen ännu mer värdefulla. En lösenordsbok är ett bra analogt verktyg för att lagra inloggningar och lösenord. 

Tänk så många lösenord och koder vi måste hålla koll på i dagens digitala samhälle. Det är lätt att gå vilse i allt det tekniska och till slut välja att skriva in lösenorden i något dokument i datorn eller i anteckningarna i telefonen. Problemet med detta är att någon kan ta sig in i din dator eller telefon och ta reda på alla dina lösenord. Dessa intrång kan ske på distans, tjuven kan vara 100-tals mil ifrån datorn eller telefonen och ändå få tillgång till alla dina hemligaste uppgifter om du har dem lagrade i datorn eller telefonen.  Här finns en analog bok som ingen kan få tag på såvida de inte fysiskt hittar den. Det kan på så sätt vara lättare att skydda en fysisk bok än att hindra någon från att göra elektroniskt intrång i din telefon eller dator

Det är viktigt att du förvarar din lösenordsbok på ett säkert ställe.

Boken har 160 sidor.

Boken har ett elastiskt band som håller boken stängd samt en innerficka där du kan förvara minneslappar.

Storlek: 7,6 x 12,7 x 1 cm