Kurragömmapyssel från Djeco

  • 139 kr

Kul papperspyssel där du gör ett par härliga scener med hjälp av olika pappersfigurer. Ibland ser du fiskarna i dammen, ibland inte. Roligt pyssel från 3 år

Kul papperspyssel där du gör ett par härliga kurragömmascener med hjälp av olika påklistringsbara detaljer. Ibland ser du fiskarna i dammen, ibland inte! 

Klistra fast de lösa delarna i bilderna. Helt plötsligt dyker detaljer upp och försvinner när du öppnar de olika luckorna! Vik, klistra och fäst klistermärkena bakom luckorna för at få liv i bilderna.

Det medföljer 4 olika scener med massor av saker att vika och fästa. Det medföljer också ett limstift och instruktioner.

Storlek på bilderna är 20 x 26 cm.

Från +3 år

Designad av Edouard Manceau

Från Djeco.

________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.