Djurorkestern - Magnetiskt lek i fin låda

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen nedan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. När den finns på hyllan igen kommer jag kontakta dig. Givetvis binder du inte upp dig att köpa produkten och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Tryck ut 26 olika magnetiska delar, sätt sedan ihop dem och skapa en hel orkester med de spelande djuren!

Du kan skapa mer än 100 olika kombinationer!

Allt kommer i en fin plåtask som passar perfekt att ta med på resan.

Plåtasken har två bakgrunder trycka på insidan där de olika delarna fäster eftersom de är magnetiska.

Eftersom djuren och deras tillbehör är magnetiska kan du också göra en fantastisk föreställning t.ex. på kylskåpet hemma. Perfekt sysselsättning när pappa eller mamma lagar mat.

  • Plåtaskens storlek: 165x165x25 mm
  • 26 magnetiska delar
  • 2 bakgrunder

Från 3 år.

Från Petit Collage

_________________________

Petit Collage tar fram vackra och hållbara leksaker med ett tydligt fokus på hållbarhet, lång livslängd och hög kvalitet. Tanken är att barnet ska kunna ha leksakerna under en lång tid och växa och utvecklas tillsammans med dem. Att se till lekglädjen och produktens livslängd är en mycket viktig del i produktutvecklingsprocessen.

Materialen är noga utvalda och återvunna i så stor utsträckning som möjligt. Att använda material från ansvarsfulla källor har hög prioritet, till exempel FSC-certifierat trä för leksakerna och FSC-certifierat papper för många av pappersprodukterna. Petit Collage använder grönsaksbaserat bläck och vattenbaserade färger. Paketeringen är minimerad för att undvika onödigt avfall.

Säkerhet tas på största allvar och alla produkter är fria från BPA, ftalat, bly och formaldehyd. Produkterna är testade och godkända enligt högsta europeiska och amerikanska standard: ASTM, CPSIA, EN71 och REACH.

Tillverkningsprocessen har högt fokus hos Petit Collage. Fabrikerna besöks regelbundet och genomgår med jämna mellanrum sociala och etniska granskningar.