Klistermärken för de minsta - Min lilla värld

  • 49 kr

Fina klistermärken med motiv från de yngre barnens värld. Här finns klistermärken med snuttefiltar, haklappar, flygplan och dockor bland annat.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Fina klistermärken med motiv från de yngre barnens värld. Här finns klistermärken med snuttefiltar, haklappar, flygplan och dockor bland annat. Lätta att lossa både från skyddsbladet och om de skulle klistras någonstans där det inte ska vara.

Klistermärkena är lagom stora och extra lätta att greppa för de mindre barnen. Alla onödiga delar runt klistermärket är borttaget och och det gör det lättare för små barn att få tag i dem och pillra loss dem från pappret. Sen är det bara att sätta fast de fina klistermärkena där du tycker att de passar. Kanske kan din teckning bli extra fin med ett fint klistermärke eller finns det någon tom toarulle hemma som behöver pyntas lite?

Förpackning innehåller ca 362 märken.

Två olika ark med klistermärken och två exemplar av varje ark.
Arkets storlek: 21x29,5 cm
Från 18 månader

Klistermärkena är så klart lika fina för större barn.

Från Djeco.

___________________________________________________-

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.