Dagbok - Sjöjungfru

  • 119 kr

Hemlig och alldeles alldeles underbar dagbok med ett litet lås med nyckel, och hård pärm. Här kan du samla alla dina hemligaste hemligheter och låsa om dem orde

Hemlig och alldeles alldeles underbar dagbok med ett litet lås med nyckel, och hård pärm. Här kan du samla alla dina hemligaste hemligheter och låsa om dem ordentligt.

Storlek: 141 mm x 147 mm

Från Rachel Ellen Designs

______________________________________________

Rachel Ellen Designs tillverkar gratulationskort och fina klistermärken i en viktoriansk kvarnbyggnad i Nottingham, England. Företaget grundades 1997 när Rachel avslutade sin karriär som professionell balettdansör och började handmåla kort vid köksbordet i lägenheten i London.

Intresset i Rachels unika produkter växte snart och hon flyttade tillbaka till sin hemstad Nottingham där med hjälp av sina föräldrar och make Justin (som också var en professionell balettdansös som hon träffade när hon spelade i Phantom of the Opera) -byggde ut företaget mer och mer.

21 år senare sysselsätter företaget nästan 30 personer och har vunnit en mängd priser genom åren. Rachels charmiga handmålade stil är omedelbart igenkännlig och hennes kreativitet tillsammans med hennes detaljrikedom och kvalitetskänsla har varit viktiga faktorer för att göra företaget till det det är idag.