Litet kort med kuvert - Älva bland blå blomster (Fraktfritt)

  • 19 kr

Ett bedårande kort med en älva som blommar i blått. Blomman heter Cikoria, och kanske är det även älvans namn? Fint kort att sätta på paketet eller i bukett.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Ett bedårande kort med en älva som blommar i blått. Blomman heter Cikoria, och kanske är det även älvans namn?  Blått likväl som grönt omnämns ofta som hoppets färg, och i det här kortet finns båda! Vackert litet kort att sätta i blomsterbuketten eller på paketet. Konstnärligt och fagert motiv i mjuka färger. 

Storlek 8,5 x 6 cm

Dubbelt kort. Vitt kuvert medföljer.

Från: Hype Cards

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee