Dubbelt kort med kuvert - En påskdröm (Fraktfritt)

  • 49 kr

Drömskt påskkort med hare, ägg och blommor. Underbart. laserskuret kort med motiv från serien Drömmarnas värld. Här är vissa detaljer utskurna.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Drömskt påskkort med hare, ägg och blommor. Underbart. laserskuret kort med motiv från serien Drömmarnas värld. Här är vissa detaljer utskurna från första sidan så att du ser en del av insidan från framsidan på kortet. Mycket vackert och arbetat kort.

Skicka en fin påskhälsning till någon du tycker om. 

Kortet är målat i mjuka pastellfärger av konstnären Kendra Binney.

Dubbelt kort med kuvert och blank insida
Mått:120 x 170 mm

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee