Box med kort att färglägga - Secret Garden

  • 169 kr

Fyll ditt gratulationskort med färg! Här får du 12 st kort med 4 olika motiv att färglägga efter behag. Korten kommer med 12 kuvert i en vacker ask.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Fyll ditt gratulationskort med färg!  Här får du 12 st kort med 4 olika motiv att färglägga efter behag. Korten kommer med 12 kuvert i en vacker ask (perfekt att behålla även när/om korten tar slut). Alla kort är blanka inuti så du kan skriva din hälsning.

Korten är designade av Johanna Basford som också har utformat den omåttligt populära målarboken Secret Garden. Hon bjuder in till en fantasifull värld med en detaljrikedom som är fröjdar hjärta och själ.

Detta är ett pyssel för alla åldrar. Låt dig inspireras, och njut av att förvandla en svartvitt värld till en värld full av färger.

Pyssla själv eller tillsammans med någon du tycker om! Det här är verkligen något som engagerar både gammal som ung.

Storlek på boxen: 152 x 101 x 25 mm