Kort med kuvert - Influencers (Fraktfritt)

  • 39 kr

Fantastiskt kort med många nivåer... Motivet tar kort på kortet och nutid möter dåtid i vackra färger. Ett lite knasigt och fantasieggande kort. Fraktfritt.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Fantastiskt kort med många nivåer... Motivet tar kort på kortet och nutid möter dåtid i vackra färger. Ett lite knasigt och fantasieggande kort som inte tummar på skönheten i motivet. De konstfärdiga 1700 tals-damerna har korpar på huvudet och klänningar som bor på vattnet. Kanske är det dåtidens influencers fångade av framtidens influencers. Här finns det mycket fantasifulla diskussioner att hämta. Vem är det som tittar? Vem är det som fotograferar? Vad betyder fåglarna? Vad betyder blicken nu och då. Kasta dig in i djup, tolkning och fantasi med ditt barn, din vän eller dig själv.

Ett självklart alternativ är att rama in kortet som en outtömlig källa till inspiration.

Konstnär: Kinga Britschgi

Dubbelvikt kort med blank insida. Ett passande kuvert medföljer.
Storlek: 173 x 120 mm

Från: Demurez

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee