Kort med kuvert - Grönska min värld (Fraktfritt)

  • 39 kr

Fantastiskt, suggestivt kort med kvinnan som får jorden att grönska. Överjordisk och mäktig står hon stadigt med ljus blick i och på en värld som kanske gungar

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Fantastiskt, suggestivt kort med kvinnan som får jorden att grönska. Överjordisk och mäktig står hon stadigt med ljus blick i och på en värld som kanske gungar till ibland.  Skicka kortet till någon som får din värld att gunga, eller grönska -eller både och. Du kan också rama in kortet och ha som ett eget konstverk hemma.

Kortet är dubbelvikt med blank insida. Ett passande kuvert medföljer.

Från Kinga Britschgi

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee