Kort med kuvert - Babylycka (Fraktfritt)

  • 39 kr

Välkommen lilla vän till världen!  Ja, hur kan ett mirakel bäst beskrivas? Kanske kan du sätta några ord på pränt i detta rörande och lite underfundiga kor

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Välkommen lilla vän till världen!  Ja, hur kan ett mirakel bäst beskrivas? Kanske kan du sätta några ord på pränt i detta rörande och lite underfundiga kort. Lyckan går inte att ta miste på oavsett om man håller miraklet med tassar eller händer!

Dubbelt kort utan text med vitt kuvert

Mått: 12,5 x 12,5 cm

Från Pippi & Me

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee