Kort med kuvert - Ögat är själens spegel (Fraktfritt)

  • 39 kr

Det sägs att ögat är själens spegel... Det här kortet visar i så fall kanske en själ som drömmer om gränslös gemenskap. Genom någons öga ser vi tre barn och en

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Det sägs att ögat är själens spegel... Det här kortet visar i så fall kanske en själ som drömmer om gränslös gemenskap. Genom någons öga ser vi tre barn och en hund som sitter på ett moln och blickar ut över universum. Det här är ett vackert kort att skicka till någon du längtar efter, eller saknar, eller som behöver tröst.

Du kan också rama in det fina motivet och sätta upp på väggen. 

Kortet är dubbelvikt och det står inget inuti kortet så du kan skriva vad du vill.

Ett passande kuvert följer med.

Storlek på kortet är 173 x 120 mm

Konstnär: Kinga Britschgi

Från: Demurez

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee