Kort med kuvert - Ställ in klockan på önskad tid

  • 49 kr

Finns det ett särskilt klockslag som är extra viktigt? Kanske föddes någon en viss tid? Eller träffades ni första gången ett visst klockslag.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Finns det ett särskilt klockslag som är extra viktigt? Kanske föddes någon en viss tid? Eller träffades ni första gången ett visst klockslag. Kanske vill du skicka kortet till någon för att påminna om att tiden går men vänskapen består.

Du kan flytta runt visarna på kortet och på så sätt välja den tid som du vill att klockan ska visa när du skickar det.

Det är ett fint gammeldags kort med detaljer och vidare i guld. Under klockan står det "May all your hours be winged with Joy".

Du kan skriva din hälsning på insidan och det följer med ett kuvert att lägga kortet i när du ska skicka iväg det.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee