Kort med kuvert - Elefant på resa

  • 39 kr

Elefanten bär sin vän tigern och alla väskorna. Var är de på väg? Förhoppningsvis är målet en plats där de får vara fria och lyckliga tillsammans.Skicka kortet

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Elefanten bär sin vän tigern och alla väskorna. Var är de på väg? Förhoppningsvis är målet en plats där de får vara fria och lyckliga tillsammans.

Skicka kortet till en vän eller rama in det då kortet verkligen är ett litet konstverk. 

Dubbelt kort med blank insida. Kuvert medföljer.

Från: Demurez

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee