Kort med kuvert - Harmonisk harpa (Fraktfritt)

  • 39 kr

Här får du ett vackert och konstnärligt kort i dova, förtrollande färger. Motivet är lika förtrollande och föreställer en hare som spelar. Kort med kuvert.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen ovan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Här får du ett vackert och konstnärligt kort i dova, förtrollande färger. Motivet är lika förtrollande och föreställer en hare som med mänsklig hand spelar harpa för en fågel. Vad fågeln sjunger för sång vet ingen....  Men duetten klingar säkert harmoniskt. 

Ett originellt och fantasieggande kort att skicka eller rama in som konstverk hemma. Kortet är dubbelt med tom insida där du kan skriva vad du vill. Det medföljer ett passande kuvert att skicka kortet i.

Konstnär: Stephen Mackey . 

Kortet är 105mm x 145mm

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee