Kort med kuvert - Svävande elefant (Fraktfritt)

  • 39 kr

Underbart fantasifullt kort. En elefant som svävar ovanför vår planet, uppburen av fjärilar. Konstnärligt och lite mystiskt. Gratulera någon du gillar.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Underbart fantasifullt kort. En elefant som svävar  ovanför vår planet, uppburen av fjärilar. Konstnärligt och lite mystiskt. Gratulerar du någon med det här kortet bjuder du garanterat på en unik hälsning! Kanske är det ett kort som får en att tänka efter... Vad väcker det för känslor hos betraktaren? Vad ser ett barn? Vad ser en vuxen? Roligt att diskutera och reflektera kring. Ett kort som bjuder upp vår blick till dans, och kanske kan vara första steget till ett konstintresse?

Passar också bra som inramad konst på väggen om du tycker att det är för fint att ge bort.

Dubbelt kort med kuvert.

Kortet har ingen text och är blankt på insidan.

Storlek 173 x 120 mm

Konstnär: Ann Baker

Från: Demurez

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee