Kort med kuvert - Målarhundar (Fraktfritt)

  • 49 kr

Fint och kul kort med hundar som penslar, eller penslar som hundar. Ett kort som är både  fantasirikt och målande! Kortet har fina färger (såklart!) och pa

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Fint och kul kort med hundar som penslar, eller penslar som hundar. Ett kort som är både  fantasirikt och målande! Kortet har fina färger (såklart!) och passar både liten och stor. Kanske skickar du det till någon som ska renovera ett nytt boende eller bara någon som älskar att måla.

Kortet är ett större, fyrkantigt, dubbelvikt kort och har en blank insida. Det medföljer ett passande kuvert med kortet.

Här hittar du alla andra vackra kort du kan välja bland.

___________________________________

Den här varan är Fjäderlätt, vilket innebär att frakten är gratis. Du kan välja fler saker från kategorin Fjäderlätt och då få alla sakerna levererade utan fraktkostnad (fraktkostnaden dras av i kassan) . Om du däremot vill köpa både Fjäderlätta saker och andra saker är det fraktfritt om du handlar för över 599 kr. Annars kostar frakten 49 kr som vanligt. 

Allt gott!
Mr Humblebee