Bear Awards - Belöningstavla med guldmedaljer från Djeco

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen nedan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. När den finns på hyllan igen kommer jag kontakta dig. Givetvis binder du inte upp dig att köpa produkten och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

När man är liten finns det så mycket man ska göra men det är inte så kul om det bara blir tjat av alltihop. Här kan ni få hjälp med att se vad som ska göras och se sysslorna förvandlas till guldmedaljer! Barnen kommer att älska att vinna medaljer. Här får man medalj för att klä på sig kläderna, plocka undan sina leksaker, äta sin mat, gå och lägga sig samt borsta tänderna. Här finns också en bonusmedalj för den som varit extra duktig. 

Om ni har en tavla per barn kan de tävla mot varandra om vem som först fyller tavlan med guldmedaljer!

Björntavan är ca 20 x 27 x 8 cm

Tavlan innehåller smådelar så barn från 3 år får inte använda den utan en vuxen.

Från Djeco

_________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.