Solitaire- Spel för en person från Djeco

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen nedan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. När den finns på hyllan igen kommer jag kontakta dig. Givetvis binder du inte upp dig att köpa produkten och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Från 6 år.

Antal spelare: 1 spelare

*****************************************************

Vad tycker de som testat?

"Jag tycker att det är jättekul att spela eftersom jag kan spela när jag själv vill utan att någon annan måste vilja göra samma sak." - 8-åring

"Roligt spel även för vuxna! Kul att ha det framme på vardagsrumsbordet så kan jag eller något av barnbarnen spela en stund när man får lust." - Morfar

*****************************************************

Ett klassiskt brädspel som går ut på att bli av med alla kulor utom en...

Förpackningsstorlek: 21,5 x 21,5 x 3 cm

Från Djeco

______________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.