FYND - Rymden - Ett vackert spel från Marbushka

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen nedan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. När den finns på hyllan igen kommer jag kontakta dig. Givetvis binder du inte upp dig att köpa produkten och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Den oändliga rymden väntar på dig! Okända planeter kallar på dig med sina skatter och äventyr. Nu kan du uppleva hur livet för en riktig rymdpirat är. Leta efter dolda skatter och kämpa mot fiender som också är ute efter de mest värdefulla skatterna. Det är värt att ta vissa risker eftersom skatternas magiska kraft kommer vara till stor nytta på din resa. Men lova att använda dem klokt!

Från 4 år

För 2-4 spelare

Tid ca 10 minuter

Spelinstruktioner på engelska medföljer.

Från Marbushka

_____________________________________________

Detta exemplar är nedsatt med 30% eftersom själva spelplanen har lite nötta kanter. Det är inget som man ser när man spelar eftersom de nötta delarna är partierna som ligger mot varandra när du vikt ut spelplanen, så det stör inte spelet alls. Eftersom spelet är gjort för hand uppstår det här ibland och därför säljer jag detta exemplar billigare. I övrigt är spelet helt intakt och alla delar finns så klart med och är oanvända.