Fiskmemory

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen nedan får vi veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. När den finns på hyllan igen kommer vi kontakta dig. Givetvis binder du inte upp dig att köpa produkten och aviseringen är helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Roligt memoryspel med fisktema. Underbart illustrerade fiskmotiv på spelbrickorna som också är utformade som fiskar. Gjort i kraftig kartong.

*****************************************************

Vad tycker de som testat?

"Roligt att de ser ut som fiskar på baksidan också! Väldigt många fiskar... - 4-åring

"Jättefina fiskar med roliga utseenden. Vi har börjat kalla dem för olika saker när vi spelar och då vet alla vilka vi menar. Roligt med ett memory som inte har fyrkantiga bitar. Bitarna känns väldigt stadiga och hållbara." - Moster

*****************************************************


15 minuter
3-99 år
2-5 spelare
Bra present till barnkalasFrån Djeco

_______________________

Djeco har vackra leksaker, pussel, pyssel och spel

Djeco är ett franskt familjeföretag som startade 1954. De har främst fokus på pedagogiska och kvalitativa leksaker, spel, pussel och pyssel.

Djeco har blivit världskända för sin fantastiska design och sina hållbara, giftfria och lärorika produkter.

Alla leksaker, spel och pussel är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn. Det är genomgående en hög kvalité på leksakerna vilket gör att de kan användas om och om igen och även gå i arv till nästa barn eller till och med till nästa generation.

Förpackningarna som de kommer i är alltid mycket fina och kan ligga fram även när de inte används.