Tygdocka 'Rådjur' i linne

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen nedan får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. När den finns på hyllan igen kommer jag kontakta dig. Givetvis binder du inte upp dig att köpa produkten och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

En söt tygdocka, sydd i linne och bomull och stoppad med återvunnen polyfiber. Dockan har en vit klänning, guldskor och en liten rosa rosett runt halsen. Broderat ansikte. 

Ca 30 cm

Maskintvätt 30°C (använd tvättpåse).

Från Global Affarirs

__________________________________

Global Affairs – ett etiskt företag baserat i Nederländerna – samarbetar med små tillverkare i Kina och Indien. De inspekterar och hälsar regelbundet på hos tillverkare och anställda för att garantera sig om att arbetsförhållandena är bra, att barnarbete inte förekommer, att alla anställda behandlas med respekt och att de har en lön som de kan försörja sig på. De flesta av Global Affairs produkter är handgjorda och de eftersträvar en miljömässigt hållbar produktion.
Global Affairs har ett långvarigt samarbete med sina tillverkare. Många av dem är uppstartade av - och anställer huvudsakligen - kvinnor, vilken ger dem ekonomisk självständighet. Tillverkarna ligger i landsbygdsområden, vilket innebär att de anställda inte behöver flytta till större städer för att hitta jobb, utan kan stanna nära sin hembygd och försörja sina familjer.