Samarbeten

Mr Humblebees butik drivs av Mr Humblebee AB med org. nr 559180-3258. 

Mr Humblebee älskar det som är vackert. I försöket att skapa en webbsida som matchar det underbara innehållet har Mr Humblebee tagit hjälp av verken av flera olika fotokonstnärer. Mr Humblebee vill därför tacka bl.a.:

Johannes Plenio
Jeremy Bishop
DarkWorkX
Kellepics
cocoparisienne
Comfreak
Michaelmode
GimpWorkshop

Utan deras fantastiska bilder hade inte produkterna kunnat presenteras på de sätt de gör.

Allt gott!
Mr Humblebee


 

Mr Humblebee använder Quickbutiken som plattform och andra som också använder denna plattform är bl.a.:

By Red där du kan finna hjälpmedel för att få lugn och ro i själen. Det är verkligen något som kan behövas i denna stressig värld som vi idag lever i. De håller till i Lund där de har kurser i yoga. De säljer även tillbehör till yogautövningen så som t.ex. yogamattor.

Hästar är underbara djur. Hos Hooves finns massor av fina tillbehör, verktyg och utrustning för att ta hand om hovar och sulor hos våra stora, vackra fyrbenta vänner.

Om du vill göra dig riktigt fin kan du hitta smycken och håruppsättningar hos Jibema. Här kan du även hitta verktygen för att rengöra silver och putsa guld. Du hittar också säkra ploppar till örhängen och du kan passa på och rengöra dina klockor och hårsmycken.

Hos Kimbra hittar ni många fina inredningssaker till barnrum. Här finns också leksaker som passar till barn och baby. 

Hos Trendiga tavlor hittar du allt från handmålade tavlor till billiga tavlor. Här kan du köpa en tavla till barnrummet eller ge någon tips på en bra present.

Om ni letar efter bra filmer så hittar ni massor av roliga dvd-filmer hos Filmhyllan. Här hittar ni många roliga barnfilmer och familjerfilmer som är roliga för både stora och små.

Hos JB Bildelar hittar ni inte tillbehör till små leksaksbilar utan i stället biltillbehör till familjens stora bil. Här finns allt från spolarvätska till tvätthandskar.

Om du vill göra något roligt med familj och vänner kan ni gå på en frågesportspromenad genom stan. Hos City Quiz Walks kan ni umgås samtidigt som ni lär er mycket om er stad och får en promenad på samma gång. Roligt, lärorikt och hälsosamt!

Hos Ekotassen finns en massa fint för människans bästa vän, hunden. Här hittar du leksaker i alla former som gör att du kommer närmare din hund samtidigt som ni har roligt tillsammans.

Här finns 3d2u där du kan beställa 3D design och lasergravering i massor av olika former. Här kan du få något unikt genom att beställa precis det du vill ha.

Hajaprodukter är ett litet familjeföretag som tillverkar och säljer hästrelaterade produkter. Under juli-oktober säljer de även burfångade kräftor från Vättern.

Om du letar efter fina smycken m.m, skapade med mycket kärlek och glädje ska du titta in hos Meja pärlor och ting. De flesta varor finns i ett eller några få exemplar. Meja pärlor och ting köper smyckesdelarna från svenska företag.

Perfekta presenten för i stort sett alla tillfälligheter är dessa lyxiga vinkaraffer som ni hittar hos Mutatiio. Underbart vackra skapelser i glas i många olika former.