Samarbeten

Mr Humblebees butik drivs av Mr Humblebee AB med org. nr 559180-3258. 

Mr Humblebee älskar det som är vackert. I försöket att skapa en webbsida som matchar det underbara innehållet har Mr Humblebee tagit hjälp av verken av flera olika fotokonstnärer. Mr Humblebee vill därför tacka bl.a.:

Johannes Plenio
Jeremy Bishop
DarkWorkX
Kellepics
cocoparisienne
Comfreak
Michaelmode
GimpWorkshop

Utan deras fantastiska bilder hade inte produkterna kunnat presenteras på de sätt de gör.

Allt gott!
Mr Humblebee


 

Mr Humblebee använder Quickbutiken som plattform och andra som också använder denna plattform är bl.a.:

By Red där du kan finna hjälpmedel för att få lugn och ro i själen. Det är verkligen något som kan behövas i denna stressig värld som vi idag lever i. De håller till i Lund där de har kurser i yoga. De säljer även tillbehör till yogautövningen så som t.ex. yogamattor.

Hästar är underbara djur. Hos Hooves finns massor av fina tillbehör, verktyg och utrustning för att ta hand om hovar och sulor hos våra stora, vackra fyrbenta vänner.

Hos Fordonskungen kan ni hitta alla möjliga tillbehör av bilar av olika slag. Här finns allt från bilskydd, skylthållare, absorbenter och däcksäckar.

Är det dags att fixa något hemma som har gått sönder? Hos Izinto hittar ni en massa olika saker när det gäller el och kablar. Här hittar ni Skyllermarks rörkabelskor och Skyllermarks polplintar. På sidan finns också kopplingsplintar, skiljerelä och många olika varianter av förtennad kabel.

Om du vill göra dig riktigt fin kan du hitta smycken och håruppsättningar hos Jibema. Här kan du även hitta verktygen för att rengöra silver och putsa guld. Du hittar också säkra ploppar till örhängen och du kan passa på och rengöra dina klockor och hårsmycken.

Hos Kimbra hittar ni många fina inredningssaker till barnrum. Här finns också leksaker som passar till barn och baby. 

Hos Trendiga tavlor hittar du allt från handmålade tavlor till billiga tavlor. Här kan du köpa en tavla till barnrummet eller ge någon tips på en bra present.

Hos Piacerese hittar ni vackra träredskap till köket från Italien. Här hittar ni citruspressar, ostbrickor och andra fina köksredskap gjorda av det fint olivträ.