Mr Humblebees miljötankar

Leksakerna

Hos Mr Humblebee tänker vi mycket på miljö och människa. Leksakerna är valda med stor omsorg och följer inga trender. Istället är det klassiska leksaker som kommer fortsätta att vara roliga och vackra under flera generationer. Leksakerna är gjorda av material som är snällare mot miljön än många andra moderna leksaker. Plast är något som Mr Humblebee försöker ha så lite som möjligt av. I stället är de flesta sakerna gjorda av trä och papp. Ofta är pappret och pappen även återvunnen.

Packmaterial

Hos Mr Humblebee gör vi alltid vårt bästa för att dina fina varor ska nå dig i det skick som de hade när de lämnade butiken. Därför gör vi vårt yttersta för att packa in dem så mjukt och tryggt som det bara går. För att göra detta använder vi främst material gjorda av papper. Det kan dock hända att förpackningsmaterialet som når dig är av plast. Vi packar ibland in leksakerna i plast för att vi känner ett miljöansvar att återanvända det förpackningsmaterial som vi i vår tur fått varorna inpackade i från våra leksaksleverantörer. Vi köper alltså inte in något packmaterial av plast men återanvänder det som vi har fått tillsänt oss. Om ni i er tur har någon användning av packmaterialen så använd dem gärna igen innan de tillslut slängs i platsåtervinningen. På så sätt gör vi i alla fall tillsammans vårt bästa för att återanvända de produkter som redan har skadat vår jord och dess resurser för att på så sätt försöka minska den framtida tillverkningsmängden.

Samma sak gäller lådan som vi skickar dina leksaker i. Det kan hända att vi packar ner dina fina saker i en låda som har använts till något annat. Vi hoppas att du känner dig bekväm med att vi återanvänder material på detta sätt och hoppas att du delar våra tankar kring bevarandet av vårt enda jordklot. 

Allt gott!
Mr Humblebee