Mr Humblebees miljötankar

Leksakerna

Mr Humblebee tänker mycket på miljö och människa. Leksakerna är valda med stor omsorg och följer inga trender. Istället är det klassiska leksaker som kommer fortsätta att vara roliga och vackra under flera generationer. Leksakerna är gjorda av material som är snällare mot miljön än många andra moderna leksaker. Plast är något som Mr Humblebee försöker ha så lite som möjligt av. I stället är de flesta sakerna gjorda av trä och papp. Ofta är pappret och pappen även återvunnen.

Packmaterial

Mr Humblebee gör alltid sitt bästa för att dina fina varor ska nå dig i det skick som de hade när de lämnade butiken. Därför gör jag mitt vårt yttersta för att packa in dem så mjukt och tryggt som det bara går. För att göra detta använder jag främst återvunna material och då mest material gjorda av papper. Det kan dock hända att förpackningsmaterialet som når dig är av plast. Jag packar ibland in leksakerna i plast för att jag känner ett miljöansvar att återanvända det förpackningsmaterial som jag i min tur fått varorna inpackade i från mina leksaksleverantörer. Jag köper alltså inte in något packmaterial av plast men återanvänder det som jag har fått tillsänt mig. Om ni i er tur har någon användning av packmaterialen så använd dem gärna igen innan de tillslut slängs i återvinningen. På så sätt gör vi i alla fall tillsammans vårt bästa för att återanvända de produkter som redan har skadat vår jord och dess resurser för att på så sätt försöka minska den framtida tillverkningsmängden.

Samma sak gäller lådan som jag skickar dina leksaker i. Det kan hända att jag packar ner dina fina saker i en låda som har använts till något annat. Jag hoppas att du känner dig bekväm med att jag återanvänder material på detta sätt och hoppas att du delar mina tankar kring bevarandet av vårt enda jordklot. 

Allt gott!
Mr Humblebee