Jag vill ha min hatt

  • 99 kr

Björnens hatt är borta. Och han vill ha den tillbaka. Med stort tålamod och artighet frågar han djur efter djur om de har sett hans hatt. Alla säger nej.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Dela

Björnens hatt är borta. Och han vill ha den tillbaka. Med stort tålamod och artighet frågar han djur efter djur om de har sett hans hatt. Alla säger nej, en del mer utförligt än andra. Just som björnen börjar ge upp dyker en hjort upp och ställer en fråga som får björnen att tänka efter ... han HAR ju sett sin hatt!

En briljant bilderbok av en av världens främsta berättare -- Jon Klassen!

Jon Klassen tillhör de stora bilderboksberättarna och mästerverket Jag vill ha min hatt har tagit emot otaliga priser runt om i världen. Översatt till svenska av poeten Lotta Olsson.

__________________________________

Tyckt av de som läst:

"Oerhört rolig. En pärla!"
Carolina

"En kollega tipsade om den här bilderboken. Detta är en bok att läsa långsamt tyst eller högt ensam eller med andra. Men läs den varsamt och låt eventuella medläsare titta på bilderna i fred. Genialisk. Om bävern (eller vad är det) som blir av med sin hatt. Det finns en blick från en viss karaktär med en viss sak på huvet när jag ser blicken eller bara tänker på den asgarvar jag. Den här boken visar. Less is more. Det som inte sägs är av vikt."
Anna-klara 

"Roligt underfundig med knorr"
Victoria

"Årets roligaste bilderbok!"
Lotta 

"Jag älskar sådant här! Brutalhumor!"
Lena

"Som jag skrattade åt knorren på slutet! Läs!"
Marianne

"En underbar och häpnadsväckande berättelse, den typen av bok som får både barn och vuxna att skratta. Charmigt ond!"
New York Times