Stapellek - Räkna morot

259 kr

Att lära sig räkna blir roligare med den här stapelleken. Lär dig räkna till tio med de numrerade morotsringarna i trä. Det är också roligt att bara stapla bitarna. Det är ett bra verktyg för att upptäcka färger och träna koordination. Den lilla kaninen tittar på när du tränar :-)

Ca 31,5x5,5x10,5 cm

Rekommenderat till +18 månader

Design: Tender Leaf Toys

____________________________________________

Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att barn får en naturlig lekmiljö. Tender Leaf Toys grundades av  hantverkare och designers som ville använda sin erfarenhet, kunskap och kreativitet för att ta fram vackra leksaker som ger energi, kärlek och glädje till familjer. De har blivit belönade för sin strävan att upprätthålla etisk hög standard genom hela sin organisation.

Alla delar i tillverkningsprocessen är samlade på samma geografiska plats för att spara in på transporterna. Leksakerna är tillverkade av gummiträ och för varje träd som går åt i tillverkningen planterar Tender Leaf Toys ett nytt. Tender Leaf Toys tycker att det är viktigt att vi alla, oavsett storlek, tar vårt ansvar för en hållbar framtid och en vacker värld till våra barn.