Runt pussel med blombukett (500 bitar) från EeBoo

  • 299 kr

Det är en underbar utmaning att lägga ett runt pussel! Den här ovanliga blombuketten med fantasifulla blommor lockar till sig insekter av alla slag!

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Det är en underbar utmaning att lägga ett runt pussel! 

Den här ovanliga blombuketten med fantasifulla blommor lockar till sig insekter av alla möjliga slag. Det är dock inget vanligt blomsterpussel med vanliga blommor, blad och insekter. Här hittar du allt från sagofjärilar med vackra vingar till annorlunda kryp med trevliga små hattar. Tillsammans bildar alla knasiga djur och växter en vacker, underbar och detaljerad bild där ni kommer upptäcka nya små roliga detaljer vart efter ni arbetar er framåt med pusslet. En supermysig aktivitet att göra tillsammans en regnig eftermiddag. 

500 bitar.

Till 90% tillverkat av återvunnen papp och målad med vegetabiliska färger

Det färdiga pusslet blir 58,5 cm i diameter

Målning av Bjorn Rune Lie.

Från EeBoo

___________________________