Påskpåsar istället för påskägg (12 stycken)

  • 129 kr

Underbara papperspåsar i brunt papper med tryck i grafiskt mönster och med små klädnypor i trä för att hålla ihop påsarna. 12 stycken i förpackningen.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Underbara papperspåsar i brunt papper med tryck i grafiskt mönster och med små klädnypor i trä för att hålla ihop påsarna.

Varför inte använda en påse istället för ett traditionellt påskägg? Extra prisvärt om du behöver ha många "ägg".

I förpackningen finns:

  • 12 fina papperspåsar som är 14x22 cm
  • Klädnypor att stänga påsarna med

Du behöver inte fylla påsarna med godis. Det kan istället vara en liten lapp med en gåta, några snälla ord eller en liten biljett som lösas in mot en mysig filmkväll hemma med valfri film och popcorn.

Om du vill ha små saker att lägga i påsarna har jag mycket att välja på i min butik. Många av dem går att dela upp mellan flera påsar vilket gör att du kan täcka upp många "påskägg" med inköp av några få saker:

Tryck här för att se vad du kan lägga i ägget eller påsen