FYND - Vackraste Fia med knuff från franska Moulin Roty

  • 439 kr
  • 249 kr

Fia med knuff är ett klassiskt familjespel som passar både barn och vuxna. Just det här Fia-spelet hör till serien L'Explorateur och har vackra illustrationer.

Denna vara är tyvärr slut. Genom att du trycker på knappen får jag veta att det finns ett intresse för produkten och kommer då genast försöka beställa hem fler exemplar. Om jag lyckas få tag på fler exemplar kommer jag kontakta dig så fort varan finns på hyllan igen. Givetvis binder du inte upp dig att köpa något och aviseringen är så klart helt kostnadsfri.

Allt gott!
Mr Humblebee

Förpackningen är något skadad i ena hörnet (se sista bilden). Inga skador på innehållet.

_________________________________________________________

Fia med knuff är ett klassiskt familjespel som passar både barn och vuxna. Just det här Fia-spelet hör till serien L'Explorateur och har vackra illustrationer med äventyrs-tema. Fina spelpjäser att färdas runt banan med: ubåtar, luftballonger, camping-bussar eller segelbåtar. 

Antal spelare: 2-4 spelare.

Storlek på spelplan 22 x 23 cm

Storlek på låda 22 x 12 x 4 cm

Rekommenderas till +4 år

Design: Moulin Roty, Frankrike

_________________________________________________________

Mr Humblebee älskar de fina leksakerna från Moulin Roty. Vackra att se på och roliga att leka med. Hållbara och tidlösa leksaker som kan användas i flera generationer.

Moulin Roty är ett franskt varumärke och alla detaljer är genomtänkta och förpackningarna är lika vackra som leksakerna i sig. De tillverkar fantastiska familjer av olika djur och dockor i läckra tyger av bästa kvalitet. Alla deras figurer har en söt historia bakom sig och tillhör alltid en serie/familj.